400-450 ml / 16 oz – Egyfalú (SW) papírpohár egyedi nyomtatással

Az egyfalú papírpoharak ideálisak hideg italokhoz elvitelre vagy rendezvényeken. A 400-450 ml vagy 16 oz kapacitású papírpohár jó méret az üdítőitalokhoz, sörhöz, fehérjeturmixokhoz, gyümölcslevekhez vagy limonádékhoz.

x
Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
10 000 0,533 
10 000 - 19 999 0,533 
20 000 - 29 999 15.2 % 0,452 
30 000 - 49 999 21.01 % 0,421 
50 000 - 99 999 25.89 % 0,395 
100 000+ 31.71 % 0,364 
 

Leírás

A személyre szabott egyfalú papírpoharak (SW) ideálisak hideg italokhoz és rendezvényekhez, például fesztiválokhoz, bemutatókhoz vagy piknikekhez.

A márkás egyfalú papírpoharak kiváló lehetőséget nyújtanak a vállalatok számára, hogy reklámüzeneteiket vagy logójukat széles közönséghez eljuttassák.

Az SW papírpoharak egyfalúak. Ezért ezek rendelkeznek a legalacsonyabb hőszigeteléssel, így messze nem tökéletesek forró tea vagy kávé fogyasztására. A legjobban illeszkednek minden elviteles felálláshoz, például fesztiválokon, piknikeken vagy sporteseményeken. Egyes ügyfelek az edzőteremben fehérjeturmixokhoz, mások limonádékhoz vagy turmixokhoz, üdítőkhöz, sőt, néhányan még hideg sörhöz vagy más italokhoz is használják őket a parti klubokban vagy fesztiválokon.

Papír

Vékony, általában 15 mikrométer körüli polietilén PE réteggel bevont papírt használ. Ez a termék megfelel az összes vonatkozó szabványnak. Ez egy papírpohár, amely hideg és forró italokhoz egyaránt ideális.

Alacsony hőszigetelés (SW)

Ez egy egyfalú papírpohár (SW), amelynek falai csak egy papírrétegből állnak, és ezért a legalacsonyabb hőszigeteléssel rendelkezik. Forró italok esetén megégethetik a kezet, ezért leginkább hideg italokhoz, például gyümölcslevekhez vagy vízhez alkalmas.

Vízhez és hideg italokhoz

Ez a pohár ideális, ha vizespohárra van szüksége alkalmazottai vagy ügyfelei számára, ha meg szeretné kóstoltatni az italait, vagy egyszerűen csak nagy mennyiségű poharat szeretne fogyasztani. Gyakran rendelik italautomatákhoz vagy vízadagolókhoz. Tagadhatatlan előnye az ára – mind az előállítási, mind a szállítási költsége a legalacsonyabb.

Kiváló minőségű nyomtatás

A csésze nyomtatása kiváló, és a színek élesek, bár nem olyan telítettek, mint a duplafalú papírpoharaké. Különösen a nagy homogén felületeken előfordulhatnak enyhe egyenetlenségek, mivel a vízálló papír kevesebb festéket szív fel, mint a kétrétegű papírpoharak külső rétegében használt simított papír. A nyomtatási felületet a rendelkezésre állás alapján kell kiválasztani, és minden alkalommal visszaigazolást igényel. Ellenkező esetben véletlenszerű lesz.

KPI-400SW – Egyfalú (SW) papírpohár 400-450 ml / 16 oz egyedi nyomtatással

ideális számos alkalomra és helyszínre. Ezek az egyedi nyomtatású, egyedi tervezésű papírpoharak tökéletes vászonként szolgálnak márkája, logója vagy személyre szabott üzenete bemutatására. A precízen és gondosan elkészített papírpoharak nemcsak praktikusak, hanem egyedülálló márkaépítési lehetőségként is szolgálnak.

Az alábbi forgatókönyvek a rainbowcups egyfalú papírpoharak sokoldalúságát mutatják be, így azok értékes eszközzé válnak a különböző iparágak és alkalmak számára. Akár az irodában népszerűsíti márkáját, akár piknikeken frissíti fel az embereket, akár a fitneszközpontok és szórakozóhelyek egyediségét adja, a rainbowcups egyedi nyomtatású papírpoharak mindenhol feltűnést keltenek, ahol használják őket.

 

 1. Irodai víz:

  Sok irodai környezetben a céges logóval ellátott, személyre szabott, egyfalú papírpoharak jó ötletnek bizonyulnak az önellátó vízkiszolgáláshoz, de a vízadagolók többségéhez a kisebb, 180-200 ml-es (7 oz) méret illik a legjobban. Ezek a papírpoharak elősegítik a folyadékpótlást, miközben erősítik az Ön márkaidentitását, így kiváló kiegészítői lehetnek irodáknak, várótermeknek és ügyfélmegbeszélő helyiségeknek.

   

 2. Szakkiállítások és kiállítások:

  Tűnjön ki a kereskedelmi bemutatókon és kiállításokon az egyedi tervezésű, 400-450 ml-es (16 oz) egyfalú papírpoharakkal. Ezek a papírpoharak, amelyeken az Ön cégének logója szerepel, tökéletes méretűek az italok felszolgálásához, hogy a résztvevők az egész rendezvény alatt frissíthessék magukat.

   

 3. Vállalati konferenciák és rendezvények:

  Dobja fel vállalati rendezvényeit a rainbowcups 400-450 ml-es (16 oz) egyedi márkájú, egyfalú papírpoharakkal. Ezek a tökéletes méretű papírpoharak nemcsak praktikusak, hanem ideálisak márkája, logója vagy személyre szabott üzenete bemutatására is.

   

 4. Szabadtéri piknikek és rendezvények:

  A 400-450 ml-es (16 oz) egyedi márkájú papírpoharakkal stílusosan rendezhet szabadtéri piknikeket és rendezvényeket. Ezek a papírpoharak személyessé teszik az összejöveteleket, miközben hideg italokat, például limonádét, jeges vizet vagy gyümölcspuncsot szolgálnak fel.

   

 5. Oktatási intézmények:

  Az oktatási intézmények számára a rainbowcups egyfalú papírpoharak megfelelő méretűek az olyan eseményekhez, mint a nyílt napok, adománygyűjtések és sportnapok. Tálaljon hűtött italokat úgy, hogy intézménye büszkesége és szellemisége minden poháron megjelenik. A víz esetében úgy gondoljuk, hogy a 180-200 ml-es (7 oz) papírpoharak jobban illeszkednek a vízadagolók többségéhez.

   

 6. Óvodák:

  Az óvodák a kreativitás, a tanulás és a szórakozás helyszínei, és az Ön egyedi nyomtatott papírpoharai tökéletesen illeszkednek ebbe a környezetbe. Ezek a papírpoharak, amelyeken kedves minták és talán az óvoda logója is szerepel, bájos módja annak, hogy vizet és más italokat szolgáljanak fel a kis tanulóknak. Nemcsak a folyadékpótlást segítik elő, hanem az összetartozás és az identitás érzését is megteremtik az óvodai közösségen belül, így minden egyes pohár a gyermek napjának emlékezetes részévé válik. A gyerekek számára azonban szerintünk inkább a 180-200 ml-es (7 oz) vagy a 200-250 ml-es (8 oz) papírpoharak lennének kényelmesebbek.

   

 7. Egészségügyi létesítmények:

  A klinikákon és fogorvosi rendelőkben a rainbowcups egyedi márkájú, egyfalú papírpoharak higiénikusak és praktikusak. A páciensek felfrissülhetnek, amíg várakoznak a találkozókra, és a klinika logója minden egyes poháron professzionális jelleget kölcsönöz a környezetnek. Véleményünk szerint azonban a 400-450 ml-es (16 oz) méret túl nagy az ilyen beállításokhoz.

   

 8. Fitneszközpontok és edzőtermek:

  Az edzőtermek fitneszrajongói nagyra értékelik a 400-450 ml-es (16 oz) egyedi nyomtatású papírpoharakat fehérjeturmixaik és frissítő italaik számára. Ezek a papírpoharak megfelelő méretűek az italok felszolgálásához, hogy az edzőterembe járók energiával és motivációval töltsék el az edzéseket.

   

 9. Kézműves kávézók és pékségek:

  A kézműves kávézókban és pékségekben, ahol minden részlet számít, a rainbowcups 400-450 ml-es (16 oz) egyedi nyomtatott papírpoharak ragyognak. Bár forró italokhoz nem alkalmasak, tökéletesen alkalmasak egyedi márkájának bemutatására hideg italok, gyümölcslevek vagy turmixok felszolgálásakor.

   

 10. Food Truckok és utcai árusok:

  Akár hűtött desszerteket, frissen facsart gyümölcsleveket vagy jeges teákat árul, a rainbowcups egyedi nyomtatású 400-450 ml-es (16 oz) papírpoharak kiváló választás mobil élelmiszeripari vállalkozások számára. Tökéletes méretűek az Ön frissítő kínálatához.

   

 11. Mintavételi események:

  Promóciós rendezvények során a vállalatok gyakran használnak személyre szabott papírpoharakat, hogy mintákat kínáljanak termékeikből, például italokból vagy rágcsálnivalókból. A papírpoharak könnyen hordozhatók, és lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy különböző termékeket próbáljanak ki. De ilyen használatra inkább sokkal kisebb űrtartalmú papírpoharakat javasolnánk, például 80-100 ml (8 oz) vagy 180-200 ml (7 oz).

   

 12. Szórakozási helyszínek:

  A parti klubok és fesztiválok számára az Ön egyedi nyomtatású 400-450 ml-es (16 oz) papírpoharai stílusos megoldást kínálnak a hideg sör és más italok felszolgálásához. Ezek a papírpoharak az Ön egyedi dizájnjával növelhetik a vendégek általános élményét bármely szórakoztató rendezvényen.

   

 13. Sportesemények:

  A helyi sportversenyektől a nagy sportversenyekig, az Ön egyedi nyomtatású 400-450 ml-es (16 oz) papírpoharai sokoldalú választás a résztvevők és a nézők szomjának oltására. Ezek a papírpoharak büszkén megjeleníthetik a csapat logóját, az esemény szponzorait vagy emléktárgyakat, javítva a résztvevők általános élményét. A sportolók vízzel vagy energiaitalokkal frissíthetik fel magukat, míg a szurkolók a csapat színeivel díszített papírpoharakban fogyaszthatják kedvenc italukat. Legyen szó maratonról, futballmérkőzésről vagy jótékonysági futásról, kupáink praktikus és vonzó módot kínálnak a sportszerűség és a közösség szellemének megünneplésére.

   

Összefoglalva, a rainbowcups 400-450 ml-es (16 oz) egyfalú papírpoharak sokoldalúak és tökéletesen alkalmasak számos olyan forgatókönyvhöz, ahol nem a forró italok állnak a középpontban. Akár vállalati rendezvényekre, kereskedelmi bemutatókra, sporteseményekre, ételhordókra, szabadtéri összejövetelekre vagy fesztiválokra van szüksége márkás papírpoharakra, az egyedileg nyomtatott papírpoharak a kreatív és hatékony márkaépítés vásznai. Emelje márkája láthatóságát ezekkel a stílusos és testreszabható papírpoharakkal, amelyek bárhová is kerülnek, nagy feltűnést keltenek. Válassza ki az egyedi dizájnt, és hagyja, hogy márkája minden kortyon ragyogjon.

Az egyfalú (SW) papírpoharak nyomtatási színei lényegesen kevésbé telítettek, mint más típusú papírpoharaké.

A matt egyfalú papírpoharak (SW) esetében a folyamatfestékek (4 CMYK komponens összege) maximális százalékos aránya 140%. Ennek eredményeként a színek sokkal kevésbé telítettek, mint a DW és TW csészék esetében. Különösen a sötét színek halványodnak, a fekete pedig szürkévé válik. Ez a hatás jobban látható, ha matt felületkezelés mellett dönt.

SW csészék rendelésekor mindig erősítse meg a kivitel típusának (fényes/matt) elérhetőségét, különben véletlenszerűen gyártják és szállítják le.

Ezek a poharak minden bizonnyal a legolcsóbb egyedi nyomtatott papírpoharak nagy mennyiségben.

Ezek a poharak egyedi nyomtatással kaphatók, amelyek szivárványos poharakban már 1000 darabtól (a pohár méretétől/kapacitásától függően) kaphatók. Tökéletesen illeszkednek fedeleinkhez és nyírfakeverőinkhez. Ha további képeket és videókat szeretne látni erről a papírpohárról és más termékekről, nézze meg portfólió oldalunkat.

Egyfalú (SW) és duplafalú papírpoharak (TW) összehasonlítása.

Míg az egyfalú papírpoharak korlátozott hőszigetelésük miatt nem alkalmasak forró italok fogyasztására, addig a duplafalú poharak ezen a területen kiemelkedőek. A duplafalú csészék ideálisak forró kávé, tea vagy más meleg italok felszolgálásához, miközben egyedi márkaépítési lehetőségeket kínálnak.

Ezek a márkás egyfalú papírpoharak (SW) szigetelik a legkevésbé a hőt az egyedi nyomtatású papírpoharak közül.

Ezek tökéletes papírpoharak hideg italokhoz. Ha azonban forró teához vagy kávéhoz szeretné használni őket, akkor azt javasoljuk, hogy sokkal jobb, ha inkább a rainbowcups Thermal Double Wall Paper Cups (TW) papírpoharakat használja. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze az SW és TW poharak részletes összehasonlítását a Márkás papírpoharak összehasonlításában.

További információk

Tömeg 0,0005 kg

Csomagolási előírások

KPI-400SW Egyfalú (SW) papírpohár 400-450 ml / 16 oz egyedi nyomtatással
Box Darabszám dobozonként 1000 db
Zsákok száma dobozonként 20 db
Darabszám zsákonként 50 db
Doboz méretei [cm x cm x cm] 39x61x44
Bruttó súly dobozonként 11.0 kg
GTIN / EAN kód 5905514740433
Futárcsomag Darabszám futárcsomagonként 2000 db
Dobozok futárcsomagonként 2 db
Futárcsomagonkénti bruttó súly 22.0 kg
Euro raklap Darabszám euró raklaponként 16000 db
Dobozok száma eurós raklaponként 16 db
Az euro raklap magassága 191 cm
Euro raklap bruttó súlya 191 kg

A termékek másképp nézhetnek ki, mint a képeken, és eltérő specifikációkkal rendelkezhetnek, különösen a csomagolás tekintetében.

Szállítási idő és egyéb

Megrendelt darabok Szállítási idő
1 000 db Nem elérhető
2 000 – 4 000 db Nem elérhető
5 000 – 9 000 db Nem elérhető
10 000 – 19 000 db 8 hét
20 000 – 29 000 db 8 hét
30 000 – 49 000 db 8 hét
50 000 – 99 000 db 8 hét
100 000 – 199 000 db 8 hét
EXPRESS (felár ellenében, a rendelkezésre állás megerősítése szükséges)
10 000 – 20 000 db Nem elérhető

 

A fent megadott szállítási idők csak a futárszolgálatra érvényesek (például GLS futárcsomagok). Kérjük, olvassa el az alábbi megjegyzéseket. Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy a gyártást csak akkor tudjuk elkezdeni, ha a grafikai terv elkészült (a rainbowcups tervezési sablonon), ellenőrizve és elfogadva, így a szállítási határidő is Öntől függ.

Szállítási idő

A szállítási időt a grafikai tervnek a rainbowcups sablonon történő elfogadásától és az előleg beérkezésétől számítják (mindkét feltételnek teljesülnie kell).

A szállítási időt az időközben bekövetkező ünnepnapok vagy szabadnapok is meghosszabbítják.

Ha azt szeretné, hogy Nagy-Britanniába, Svájcba, Norvégiába, Észak-Svédországba, Finnországba vagy bármely más távoli területre vagy szigetre szállítsuk, akkor az általunk megadottakon felül még körülbelül 1 héttel tovább tarthat a szállítás. Az árak csak az európai kontinentális országrészre vonatkoznak, ezért ne várják el tőlünk, hogy például a következő országokba szállítsunk Grönland, Francia Guyana vagy a Kanári-szigetek vagy bármely más sziget, amely ezeket a…

Nem állapodunk meg az EXW Incotermben (az ügyfelek szállítása és az áru átvétele a raktárunkból).

Ha azt szeretné, hogy Euro raklapos szolgáltatással szállítsunk Önnek

Egy, két vagy több eurós raklapnyi áru esetén néha olcsóbb vagy biztonságosabb lehet az árukat eurós raklapon szállítani, különösen néhány nagyvárosba. Ez nem általános szabály, mivel egyes termékek vagy célállomások esetében a csomagküldő szolgáltatás mindig olcsóbb lesz, különösen a távoli területek esetében.

Kérjük, ne feledje, hogy ha az Euro raklapos kiszállítást választja, akkor a csomagot nem hozza be a telephelyre, és a sofőr sem segít a kicsomagolásban. Ha nincs rámpás raktára, és szüksége van egy emelővel ellátott autóra – ezt hangsúlyoznia kell.

Ha szeretné, hogy kiszámítsuk az euro raklapok szállítási költségét, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és adja meg a következő adatokat: a megrendelt áruk mennyisége, SKU-k, célország, irányítószám és város, hogy másnap már egy árajánlattal tudjunk Önnek válaszolni. A szállítási idő a fentiektől némileg eltérhet.

Adók és vámok

Kérjük, ellenőrizze vállalkozása héaszámát a VIES honlapján: https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/, ha jogosult az EU-n belüli, 0%-os héájú Közösségen belüli termékértékesítésre. A Lengyelországon kívüli, de az EU-n belüli szállításokra nem vonatkozik az áfa – 0%. Ha Ön nem rendelkezik érvényes uniós HÉA-számmal, akkor a megrendeléséhez 23%-os HÉA-t kell hozzáadnunk. Az EU-n kívüli szállítások esetén az ügyfeleknek meg kell fizetniük az összes további adót, mint például az ÁFA-t és az importvámot (a GLS “Incoterm 40 DAP, vámkezelt” szerint szállítunk).

Az Egyesült Királyságba, Norvégiába, Svájcba, Szerbiába vagy az EU-n kívülre irányuló minden egyes küldemény vámkezeléséért további díjat kell fizetni rendelésenként vagy küldeményenként (nem csomagonként). A vámkezelési eljárások miatt az EU-n kívüli ügyfeleknek nem lehetséges az árukat közvetlenül név nélkül (a mi számlánk nélkül) elküldeni. A futárszolgálatnál a GLS “Incoterm 40 DAP, vámkezelt” szállítási feltételei szerint szállítunk, ami azt jelenti, hogy általában az ÁFA-t és az importvámot is meg kell fizetnie, ha azok az Ön országában érvényesek. Raklapos szolgáltatás esetén a szolgáltatótól függően a szállítási feltételek eltérőek lehetnek. A vámkezelési idő, és így a szállítási idő is az Ön hatékonyságától és a vámtisztviselőkkel való együttműködésétől függ.

Egyéb

A Rainbowcups felelős a szállítástól számított 6 hónapon belül eladott termékek hibáiért (az ISO 2859 szerint tesztelve, a szivárgás szempontjából 2,5 AQL).

A részletes feltételeket a következő weboldal tartalmazza: https://www.rainbowcups.eu/files/Terms_and_Conditions.pdf.

Itt letöltheti a termékeinkre vonatkozó megfelelőségi nyilatkozatot is: https://www.rainbowcups.eu/files/rainbowcups-DoC.pdf

A PDF tervezési sablon letöltése

Töltse le a kupát sablon

Az alábbi sablon segítségével maga is elkészítheti a nyomtatvány grafikai tervét. Figyeljen oda az összes iránymutatásra. Ez nagyon fontos, és befolyásolja a termék végső hatását.

Ha azonban segítségre van szüksége, igénybe veheti kiegészítő szolgáltatásainkat, és velünk terveztetheti meg.