Grafikai tervezés

A Rainbowcups elkészíti Önnek a márkás papírpohár, fagylaltos pohár vagy adagolt cukor grafikai tervezését. Megtervezhetjük a semmiből, vagy csak néhány apró módosítást eszközölhetünk a meglévő terven. A sablonjainkon saját maga is megtervezheti az összes márkás termékét.

Az Ön igényeitől függően válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást.

x
 

Leírás

Egy grafikai terv, egy műalkotás elkészítése, mondhatnánk, bizonyos esetekben valóban művészeti alkotás lehet…

Közeledik a határidő, az ügyfelek várakoznak, és a menetrend jelenleg zsúfolt? Ne aggódj! A rainbowcups csapatában képzett grafikusok dolgoznak, akik segítenek Önnek valami egyedit létrehozni.

A Rainbowcups a megrendelés minden szakaszában az Ön rendelkezésére áll, beleértve a grafika elkészítését is. Ellenőrizzük, tanácsot adunk és javasoljuk, hogy mi működik a legjobban, vagy az alapoktól kezdve megtervezzük a terméknyomatokat. Nem lesznek meglepetések. Mindig megkapja a végleges grafikai terveket, amelyeket a gyártás előtt átnézhet és jóváhagyhat. Elkészíthetjük a papírpohár tervezésének vizualizációját, valamint a nyomtatott proofot is, de ezekért felárat kell fizetni.
Ha csökkented a költségeket, akkor is szívesen látunk. A rainbowcups-nál minden egyedi nyomtatott terméket saját maga tervezhet. Csak töltse le grafikai tervezési sablonunkat papírpohár, fagylaltos pohár, porciózott cukor vagy bármely más márkás termék számára, és kövesse a benne található irányelveket. Így a grafikai tervezés teljesen ingyenessé válhat az Ön számára.

Márkás öko papírpoharak, fagylaltos poharak, adagolt cukor grafikai tervezése egyedi nyomtatott logóval testre szabva: rainbowcups egyedi papírpohár grafikai tervezése
Márkás öko papírpoharak, fagylaltos poharak, porciózott cukor grafikai tervezése egyedi nyomtatott logóval: KPI-200TW (10) Termikus duplafalú (TW) kávés papírpohár egyedi nyomtatással 200-250 ml, 8 oz (VIS2)

Márkás papírpohár grafikai tervezése rainbowcups sablonon

Vizualizáció (3D renderelés)

Végső termékkép

Ügyeljen arra, hogy a megfelelő grafikai tervezési szolgáltatást válassza.

A Rainbowcups grafikusa elkészítheti az Ön számára a grafikai terveket a semmiből, vagy alkalmazhatja az Ön logóját vagy téglalap alakú grafikai tervét a kiválasztott termék hajlított rainbowcups sablonjára. Elkészíthetjük a termék vizualizációját vagy mintanyomatot is a színek ellenőrzéséhez.

Az alábbiakban részletes leírást talál az általunk kínált grafikai tervezési szolgáltatásokról. Ügyeljen arra, hogy pontosan azt válassza ki, amire vágyik.

Szolgáltatás kódja

Szolgáltatás neve

Szolgáltatás leírása

FGD

Teljes Grafikai tervezés

Nincs ideje vagy ötlete egy olyan nyomtatásra, amely tükrözné cége jellegét? Csapatunk megteszi ezt Ön helyett!

Három eredeti grafikai vázlatot kapsz, amelyek közül kiválasztod azt, amelyik a legjobban tetszik. Ezután együtt fogunk dolgozni azon, hogy az Ön iránymutatásai szerint finomítsuk azt három körös kiigazítás során. Amikor elkészül, az Ön által megrendelt termékekhez igazítjuk. Ez lehet például háromféle méretű papírpohár. A végén egy kiválasztott termék vizualizációját kapja meg tőlünk.

SGD

Egyszerű Grafikai tervezés

Ez a tökéletes megoldás, ha szüksége van valakire, aki segít gyorsan felhelyezni a sablonunkra csak a logót a csésze mindkét oldalán.

Az együttműködés során három forduló áll rendelkezésedre a beállítások használatára. További szövegek, alakzatok vagy hátterek nem tartoznak ide. Minden ilyen formatervezési minta külön-külön számít egy kiválasztott termékre, annak méretére vagy kapacitására.

GDA

Grafikai tervezés beállítása

Ez a lehetőség akkor kínálkozik, ha már van grafikai terved, de szükséged van néhány kisebb módosításra.

Lehet, hogy az Ön grafikusa elkészített egy téglalap alakú grafikai tervet, amelyet most meg kell hajlítani és a mi sablonunkra kell helyezni, vagy például néhány szöveget meg kell változtatni. Mint mindig, most is három fordulóra korlátozzuk a kiigazításokat.
Vagy talán ezúttal nem szeretne semmit sem változtatni, csak egy másik méretű papírpoharat rendelni, ugyanolyan nyomtatással, mint korábban? Ilyen esetben az Ön grafikai tervét a rainbowcups megfelelő terméksablonjához igazítjuk.

Azon tűnődik – SGD-t vagy GDC-t rendeljek, mi a különbség? Igazából nem számít, mivel az áruk ugyanaz. Csak rendelje meg a megfelelő mennyiséget a beállítandó mintákhoz képest.

MOD

Saját tervezésű

Ingyenes lehetőség, hogy mindent maga tervezzen meg.

Ön rendelkezik készségekkel, eszközökkel és idővel, és teljes felelősséget vállal a saját tervezéséért. A nyomtatásra kész grafikai terveket a megfelelő rainbowcups terméksablonon fogja átadni (letöltheti őket innen: Hogyan tervezzünk márkás papírpoharat). Mindent a termék sablonjában felsorolt rainbowcups irányelvek szerint készítünk el, és Ön és/vagy ügyfele megfelelően ellenőrzi.

Ez egy lehetőség a tapasztalt grafikusok vagy reklámügynökségek számára, amelyek saját grafikusokkal rendelkeznek. Ennek ellenére nem javasoljuk, hogy ezt tegye, hacsak nem készít gyakran papírpohár-designokat, és nem rendelkezik jelentős tapasztalattal. Tapasztalataink szerint még a tapasztalt grafikusok is gyakran követnek el hibákat a papírpoharak terveinek elkészítésekor a kúp alakú geometria miatt. Másrészt, más termékek, például márkás cukor terveinek elkészítése nem olyan bonyolult.

VIS

Termék vizualizáció

Kíváncsi, hogyan fog kinézni az Ön által kiválasztott, egyedi nyomtatott termék?

Egy kész grafikai terv alapján készítünk egy termékvizualizációt, amelyet Ön biztosít számunkra. Ez egy 3D-s modell 2D-s renderelése lesz a grafikáddal. Minden ilyen megjelenítés külön-külön számít a kiválasztott termékre, annak méretére vagy kapacitására.

SPR

Minta nyomtatás

Félsz, hogy a színek a nyomtatásban úgy fognak működni, ahogyan szeretnéd?

Rendeljen egy proofot, amely egy kalibrált digitális nyomtatás, amely a végtermék színeit szimulálja, és nézze meg a helyszínen, különböző fényviszonyok között. Vegye azonban figyelembe, hogy a különböző papírok és nyomtatási technikák használata miatt még mindig előfordulhatnak kisebb színeltérések, de ez mégis sokkal jobb módszer a színértékelésre, mint a számítógép képernyőjén való nézegetés.