Rólunk

Rainbowcups küldetés

 

az, hogy minőségi, márkás papírpoharakat kínáljunk megfizethető áron.

 

Számos oka van annak, hogy miért fontos a márkaépítés. Egyrészt a márkás papírpoharak segíthetnek professzionális képet teremteni vállalkozásáról. Segíthetnek a márka népszerűsítésében és a márkaismertség növelésében is. Ezenkívül a márkás papírpoharak segíthetnek a vásárlói hűség kialakításában és a visszatérő vásárlók létrehozásában. Végezetül, a márkás papírpoharak segíthetnek az értékesítés növelésében és új érdeklődők generálásában. Mindezek a tényezők együttesen teszik a márkaépítést minden üzleti terv alapvető részévé. Ennyi előnye miatt könnyű belátni, hogy a márkaépítés miért olyan fontos része bármely sikeres vállalkozás elindításának és működtetésének, és mi azt szeretnénk, ha mindezt megfizethető áron tehetné meg.

Szivárványos poharak eredményei a márkás papírpoharak gyártásában

Tapasztalat évei

Országok

Elégedett ügyfelek

Grafikai tervek

Rainbowcups történet

2006-ban alakultunk, de csak 2013-ban vált a csészék iránti szeretetünkből a rainbowcups márkája.

Kezdetben a rainbow cups között egyedi nyomtatással ellátott, márkás papírpoharakat kínáltak. Három kategóriában voltak kaphatók – egyfalú papírpoharak, duplafalú papírpoharak és hőpapírpoharak, amelyek a legjobban megőrzik a meleget. Kínálatunkat tovább bővítettük egyedi nyomtatott fagylaltos poharakkal, logóval ellátott PET műanyag poharakkal és kiegészítőkkel, mint például kávés fedők, kávékeverők és nyomtatott nyomtatott cukor.

A szivárványos poharakkal kapcsolatos tevékenységünk kezdetétől fogva tudtuk, hogy kiváló minőségű, egyedi nyomtatott poharainkkal és kiegészítőinkkel az egész Európából érkező ügyfelek márkaépítését szeretnénk segíteni. Ezért 2014-ben kiterjesztettük tevékenységünket az egész Európai Unióra és az olyan társult országokra, mint Norvégia.

A rainbowcups márka dinamikus fejlődése 2015-ben saját professzionális logisztikai központunk elindításához vezetett, ahonnan termékeinket szállítjuk. Ez jelentősen javította szolgáltatásainkat és az ügyfelek elégedettségét, így 2017-ben 1000 ügyfél megszerzését ünnepelhettük.

2018-ban egy másik ok az örömre az volt, hogy a rainbowcups termékek 3 kontinens 29 országában jelentek meg. Ez különösen fontos számunkra, mert ez azt mutatja, hogy a rainbowcups megbízható partner az ügyfelek számára világszerte.

2019-ben a környezet és ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében biológiailag lebomló poharakat és PLA fedeleket vezettünk be termékkínálatunkba.

2022-ben, hogy jobban megfeleljen a SUP irányelv követelményeinek, a biológiailag lebomló papírpoharainkban a PLA réteg helyett vízbázisú bevonatot vezettünk be, amely még környezetbarátabb.

Cég

A márka a következő márkához tartozik: rainbowcups:
WirelessCom Sp. z o.o.
Rozłogi 14/3
01-310 Varsó
Lengyelország

Regisztrációs adatok

ÁFA EU PL5222831655
KRS 0000265037
REGON 140725329
BDO 000347398
Központi hely DE3610909103888
Részvénytőke 150 000,00 PLN

Logisztikai és termelési központ

A megrendelések visszaküldése vagy saját átvétele csak előzetes egyeztetés után lehetséges.

rainbowcups (Loxxess raktár)
Kwietniowa 36 utca
05-090 Wypędy, Lengyelország

A vállalat levelezési címe

A rainbowcups márka a WirelessCom Sp. z o.o. Az alábbi cím csak postázási célokat szolgál.

WirelessCom Sp. z o.o.
Rozłogi 14/3
01-310 Varsó, Lengyelország

Szeretné biztonságban érezni magát? Ellenőrizzen minket!

Az alábbiakban megtalálja az összes olyan nyilvántartást, ahol online ellenőrizheti adatainkat:

Európai adóazonosító szám

HÉA EU: PL5222831655

KATTINTSON IDE – Az Európai Bizottság honlapja. A tagállam által kiadott HÉA-szám érvényességét úgy ellenőrizheti, hogy kiválasztja a megfelelő országot a listából, és beírja az ellenőrizni kívánt számot.

Adóazonosító szám

NIP: PL5222831655

KATTINTSON IDE – az Európai Bizottság honlapja, amely ellenőrzi a szám helyes szintaxisát. Írja be a NIP-számot “PL” nélkül.

Nemzeti bírósági nyilvántartás

KRS: 0000265037

KATTINTSON IDE – Az Igazságügyi Minisztérium honlapja. Ez a lengyel vállalkozások legfontosabb nyilvántartása. Ott minden rólunk szóló adatot megtalál. Ehhez jelölje be a “Vállalkozók” (vagy “Przedsiębiorcy”) jelölést, majd adja meg a KRS-számot.

Gazdasági szereplő azonosító és nyilvántartási száma

EORI: PL522283165500000

KATTINTSON IDE – Az Európai Bizottság honlapja. Ellenőrzi, hogy be vagyunk-e jegyezve az EU-n kívüli exportra. Ez például a Norvégiába, Svájcba vagy Nagy-Britanniába irányuló export esetében hasznos. Csak adja meg az EORI-számot.

Statisztikai kereskedelmi nyilvántartási szám

REGON: 140725329

KATTINTSON IDE – a Központi Statisztikai Hivatal honlapja, ahol a nyilvántartás összes adatát tárolják. Ezek ellenőrzéséhez adja meg a REGON-számot, és kattintson a “keresés” gombra.

A weboldal SSL tanúsítványa

KATTINTSON IDE – egy nemzetközi weboldal, amely megmutatja, hogy kihez tartozik ez a weboldal. Ez azt jelenti, hogy ez a mi weboldalunk, és senki sem adja ki magát nekünk. Van egy weboldal identitásbiztosítási garanciát $1,000,000 .