Hogyan tervezzünk márkás papírpoharat

Mi a márkaépítés, és miért olyan fontos?

 

Nem kérdés, hogy a márkaépítés létfontosságú a mai üzleti világban. Egy erős márka segíthet új ügyfeleket vonzani, hűséget építeni a meglévő ügyfélkörben, és kitűnhet a versenytársak közül. De mi is pontosan a márkaépítés, és miért olyan fontos?

Egyszerűen fogalmazva, a márkaépítés a vállalkozás egyedi identitásának megteremtése és fenntartása. Ennek az identitásnak tükröződnie kell mindenben, a logótól és a weboldal kialakításától kezdve a telefonos ügyfélfogadás és az ügyfelekkel való kapcsolattartás módjáig. Egy erős márka emlékezetessé teszi az embereket az Ön vállalkozására, és pozitív tulajdonságokat társít hozzá.

Számos oka van annak, hogy miért olyan fontos a márkaépítés. Először is, mint fentebb említettük, segíthet új ügyfelek megnyerésében. Az emberek nagyobb valószínűséggel kötnek üzletet olyan vállalattal, amelyet felismernek, és amellyel kapcsolatban pozitív érzéseik vannak. A márkaépítés segíthet a vásárlói hűség kialakításában is; a márkás termékek általában nagyobb hűséget ébresztenek, mint az általánosak. Végül a márkaépítés segíthet abban, hogy megkülönböztesse vállalkozását a versenytársaktól. A zsúfolt piacon egy erős márka jelentheti a különbséget a siker és a kudarc között.

Amint láthatja, a márkaépítés elengedhetetlen minden olyan vállalkozás számára, amely sikeres akar lenni a mai piacon. Ha nem fektet be a márkaépítésbe, akkor egyszerűen nem tesz eleget azért, hogy növelje vállalkozását. Az Ön logójával ellátott papírpoharak nagyszerű módja annak, hogy elkezdje kiépíteni cége erős márkaidentitását.

Hogyan tervezzünk egyedi nyomtatott papírpoharakat?

A papírpoharak népszerűek a kávézók, pékségek, szállodák és más vállalkozások számára. A márkás papírpoharak segíthetnek a márkaismertség növelésében és a vásárlói hűség kialakításában. Az egyedi nyomtatott poharak speciális események, például kereskedelmi bemutatók, sportesemények vagy konferenciák népszerűsítésére is felhasználhatók. Olcsók és eldobhatóak, ami kényelmessé teszi őket az utazó ügyfelek számára. A papírpoharakat logóval vagy más tervezési elemekkel lehet megjelölni, hogy segítsék vállalkozásuk népszerűsítését.

Ha egyedi papírpoharak tervezése érdekli, van néhány dolog, amit érdemes szem előtt tartani.

Először is döntse el, hogy milyen méretű csészére van szüksége. A standard méretek: 8 oz vagy 200 ml (kicsi), 12 oz vagy 300 ml (közepes) és 16 oz vagy 400 ml (nagy).

Ezután válassza ki a csésze típusát. Választhat egyfalú papírpoharat (legjobb vízhez), amelynek teljes felületén nyomtatás van, vagy duplafalú papírpoharat hőszigeteléssel (legjobb kávéhoz vagy teához), amelynek egyfajta nyomtatás nélküli fehér talpa van.

Ezután válasszon egy olyan csésze színt, amely kiegészíti a designt. Végül gondolja át, hogy milyen dizájnt szeretne. Az egyszerű, egy vagy két színű minták általában a legjobban működnek a márkás papírpoharakon. Ha azonban összetettebb terveket tervez, győződjön meg róla, hogy kiváló minőségű nyomtatási módszereket használ, hogy a terv nagyszerűen nézzen ki.

Ha eldöntötted ezeket a részleteket, töltsd le a megfelelő sablont, és máris elkezdheted megtervezni egyedi papírpoharadat a benne található összes utasítást követve!

Mit kell elkerülni a márkás papírpoharak tervezésénél?

Egy kávézó minden jó marketingstratégiájának tartalmaznia kell márkás papírpoharakat.

Van azonban néhány dolog, amit el kell kerülni az egyedi nyomtatott papírpoharak tervezésénél.

Először is, álljon ellen a késztetésnek, hogy túlzásba vigye a márkaépítést. A túl sok logó vagy a túl sok márkás elem miatt a csésze zsúfoltnak és zavarosnak tűnhet.

Másodszor, kerülje a zsúfolt minták vagy a kis szöveg használatát. Ne feledje, hogy az emberek a kezükben fogják tartani a papírpoharat, ezért azt szeretné, ha a design egyszerű és távolról is könnyen olvasható lenne.

Harmadszor, ne tekerjen hosszú szöveget vagy logókat a csésze köré, mert senki sem fogja megfordítani, hogy elolvassa. Ha lapos sablonra tervez, ne feledje, hogy csak azért, mert a papírpohár kerek, a sablon csak 1/3-a látható ránézésre.

Végül ne feledje, hogy ne használjon túl sok tintát. Azt szeretné, ha a tervezése szemet gyönyörködtető lenne, de nem szeretné, ha elkenődne vagy olvashatatlan lenne. Ez különösen fontos az egyfalú papírpoharak kialakításánál, amikor nincs második réteg prémium fényes papír (mint a duplafalú papírpoharaknál), amely sokkal jobban felszívja a festéket, és nincs ilyen probléma.

Ezen egyszerű irányelvek betartásával olyan egyedi nyomtatott papírpoharakat hozhat létre, amelyek egyszerre lesznek figyelemfelkeltőek és funkcionálisak, és így elősegítik márkája népszerűsítését.

Nyomtatott papírpohár sablon pdf és Design Mockup

 

 

KATTINTSON IDE a legújabb papírpohár tervezési ingyenes pdf sablonok és mock-upok letöltéséhez egy NAGY .ZIP FILE (~150 MB!)

a szivárványos poharakból, amelyek tartalmazzák az összes alább felsorolt egyedi nyomtatott papírpoharak mockup pdf, öko papírpoharak logóval sablonok pdf, személyre szabott jégkrém poharak mockup pdf, testreszabott PET poharak sablonok pdf, és márkás nyomtatott cukor sablonok és mockup pdf.

Ügyeljen arra, hogy kövesse az egyes termékekhez tartozó összes papírpohár tervezési útmutatót, amelyek az egyes pdf-sablonok vagy mockupok második oldalán szerepelnek.

Jégkrém papírpoharak egyedi nyomtatási terv mock-up pdf és tervezési pdf sablon

Portionált Sugar egyedi nyomtatási tervezési sablon pdf és tervezési makett