Márkás papírpoharak összehasonlítása

Ebben a márkás papírpoharak összehasonlításában láthatja a különbségeket az egyedi nyomtatott papírpoharak számos típusa, valamint az egyedi műanyag poharak között.

Nézze meg, hogyan hasonlíthatók össze a különböző márkás papírpoharak, valamint az egyedi nyomtatott PET műanyag poharak. Megtalálhatja, hogy melyik egyedi nyomtatott papírpohár felel meg legjobban az Ön igényeinek vagy felhasználási forgatókönyvének a hőszigetelés, a nyomtatási színtelítettség vagy az ár alapján. A márkás papírpoharak összehasonlításának alján az egyes típusok megfelelő termékeihez vezető linkek találhatók.

CUP TÍPUS

SW – Egyfalú papírpoharak

DW – Dupla falú Papírpoharak

TW – Termikus fal Papírpoharak

PET/rPET/PLA – Műanyag poharak

Kép

Branded PET plastic cup

Leírás

Az SW – egyfalú ,egyrétegű papírból készült márkás papírpohár – rendelkezik a legalacsonyabb hőszigeteléssel. Szép nyomtatással rendelkezik, félig matt kivitelben. A színek sokkal kevésbé telítettek, mint más csészék esetében. Ez egy tipikus pohár víz vagy gyümölcslé számára, amelyet elsősorban vízadagolókban használnak. Ez a legolcsóbb pohár, valamint az összes pohár közül a legtöbb jelentős mennyiséget egy eurós raklapra csomagolják, így ezek a poharak a leggazdaságosabban szállíthatók.

DW – egyedi nyomtatott egyfalú papírpohár, amely dupla rétegű, összeragasztott papírból készültátlagos hőszigetelés. Nagyon jó megjelenésű fényes nyomtatás, élénk színek, képszerű minőség. A legnépszerűbb reklám- vagy marketingkampányokhoz használt csésze, néha elviteles kávéhoz is használják. Merev faluk miatt összetapadhatnak. Az ügyfelek nagyra értékelik a merev falakat és a kiváló ár-minőség arányt.

TW – testre szabott duplafalú papírpohár, amely dupla papírrétegből készült, ami a legjobb módja a hőszigetelésnek – két papírlap között kb. 1-2 mm vastag légzseb van. Az alján kb. 12 mm magas, nyomtatás nélküli fehér “láb” található. Kiváló minőségű fényes nyomtatás, élénk színek, képszerű minőség. Tipikus csésze az elviteles kávéhoz. Ezeket a csészéket a magas minőségük és a legjobb hőszigetelésük miatt értékelik azok, akik a legjobban értékelik a vásárlóik elégedettségét.

PET/rPET/PLA – egyedi nyomtatott átlátszó műanyag pohár. A nyomtatási lehetőségek a megrendelt mennyiségtől függnek. Az rPET kiváló minőségű újrahasznosított műanyag. Ez a legátlátszóbb, legtisztább, és a legsimább felülettel rendelkezik. Ez a legmerevebb műanyag, amelyet poharakhoz használnak. Leginkább bárok és fitnesztermek használják limonádéhoz, shake-hez és friss gyümölcslevekhez, hogy megmutassák, mi van a pohárban, és a tartalma nem túl forró.

Alkalmazások

Vállalatok – poharak vízadagolókhoz, gyümölcslevekhez.

Reklám – termékmintavétel.

Reklám, vásárok, konferenciák.

Kávézó, szálloda, cégek – kávé, tea, víz.

Kávézó, pékség, bár, szálloda, cukrászda – kávé, tea.

Bár, fitness – limonádé, turmix, friss gyümölcslé, shake, tejeskávé, sör.

Maximális italhőmérséklet

95 ⁰C

95 ⁰C

95 ⁰C

60 ⁰C

Anyagrétegek

Egy réteg PE/PLA/vízalapú bevonatos papír.

Két réteg PE/PLA/vízalapú bevonatos papír van összeragasztva.

Két réteg PE/PLA/vízalapú bevonatos papír, közöttük légzsebbel.

Egy réteg PET, PLA vagy rPET műanyag, amely újrahasznosításból származó PET.

Hőszigetelés

Szállítási költség

Ár

Termékek parancsikonok